Tijdelijke opslag inboedel

Het opslaan van uw inboedel

U kunt op een punt komen dat u wilt gaan verhuizen of uw woning gaat verbouwen. In beide gevallen bestaat de mogelijkheid dat u uw meubelen tijdig moet opslaan. U kunt daarvoor een ruimte huren. Er wordt de laatste jaren bij dergelijke gevallen steeds vaker gebruik gemaakt van selfstore. Het is een systeem, voor het tijdelijk opslaan van de spullen dat overgewaaid is vanuit Amerika. Deze manier voor het tijdelijk opslaan van spullen neemt nog steeds in omvang toe. Het is een systeem dat niet alleen door particulieren wordt gebruikt, maar ook door bedrijven. Het is een systeem waarbij u pas gaat betalen voor de ruimte vanaf het moment dat u daadwerkelijk er gebruik van gaat maken. Als klant weet u zeker dat u nooit te veel zult betalen. Door deze manier van huren, kunt u voor een opslag kiezen voor enkele dozen of een complete huisraad.

Het huren van ruimte als u in Zaandam woont

Wanneer u een tijdelijke veilige opslagruimte nodig heeft en u woont in Zaandam, dan kunt u die daar in de omgeving huren. Daarbij heeft u als klant een grote vrijheid. Het is een beveiligde ruimte waarvan de openingstijden ruim zijn. Dat is gemakkelijk, omdat u op die manier altijd bij uw spullen kunt komen wanneer dat voor u nodig is. U heeft zelf een sleutel of toegangscode, zodat u in de opslagruimte kunt wanneer dat voor u nodig is. De brandveiligheid is optimaal waar u uw spullen opgeslagen heeft. Door de selfstore bedrijven worden strenge maatregelen getroffen om de brandveiligheid zo optimaal mogelijk te maken. Voor het opslaan van zwaardere spullen kunt u de aanwezige transportmiddelen gebruiken. De NSSA is de Nederlandse Vereniging die de bewaking verzorgen bij de miniopslag. Maak daarom voor de opslag van u spullen altijd gebruik van een erkend bedrijf.

Opslag in een garage

Wanneer u in Zaandam woont en u gaat verbouwen, dan kunt u ook een garage huren. Als u in bijvoorbeeld de krant een advertentie ziet staan “garage te huur Zaandam” dan zou u daarvan gebruik kunnen maken. U moet wel nagaan of de garage verwarmd is. Wanneer dat namelijk niet het geval is dan moet u vooraf bedenken welke spullen u daarin zou kunnen opslaan. Het moet niet zo zijn dat als u uw meubels voor een bepaalde periode opslaat dat ze door het vocht stuk zijn gegaan als u ze weer nodig heeft. Dat kunt u niet gebruiken. Maak dan gebruik van een verwarmde opslag. De kosten opslag inboedel zijn dan hoger, maar dan weet u zeker dat alles goed blijft.

About the author: Giel

Leave a Reply

Your email address will not be published.Email address is required.