Meubels op maat

Meubels op maat laten maken

We gaan vrij ver in onze dienstverlening. Zoals u waarschijnlijk al heeft gelezen, gaan we immers speciaal voor u op zoek naar de perfecte meubels. Soms biedt dat echter nog niet het resultaat dat we het liefste zouden zien. Gelukkig hebben we ook daarvoor een oplossing. We werken namelijk sinds een paar jaar samen met enkele meubelontwerpers en meubelmakers. Hierdoor kunnen we meubels op maat voor u laten maken, zodat we er zeker van zijn dat alles perfect op uw wensen aansluit.

Kosten van een meubel op maat

Waarschijnlijk bent u ook erg benieuwd naar de kosten die hier bij horen. De prijzen voor een meubel op maat kunnen nogal uiteenlopen. Het is natuurlijk zo dat niet alleen het type meubel, maar ook zeker de gebruikte materialen en het tarief van de ontwerper een rol spelen. De kosten voor een vrij eenvoudig houten bankje voor buiten liggen over het algemeen bijvoorbeeld een stuk lager dan die van een luxe lederen bank voor binnen. Daarom is het aan te raden om met ons uw precieze wensen te bespreken, zodat we een offerte kunnen maken voor uw meubels op maat.

Offerte voor meubels op maat

Wanneer u inderdaad een offerte wilt aanvragen voor een meubel op maat, dan kunt u daarvoor het beste een afspraak met ons maken. Hiertoe kunt u het beste even een bericht achterlaten via ons contactformulier. Op dat bericht komen we binnen 24 uur terug, zodat we vervolgens op korte termijn een afspraak in kunnen plannen.